Impressie Wellness

Impressie Wellness - Hotel De Gouden Leeuw

Impressie Wellness

Impressie Wellness

Tikibad

In het voorjaar van 2017 wordt gestart met de bouw van een Wellness op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw. De eerste plannen zijn bekend gemaakt. Volg hier de ontwikkelingen!

Wellness

De ligging en het gebouw
De Wellness komt achter Hotel de Gouden Leeuw te liggen. In de groene weide komt de Wellness helemaal tot zijn recht. Eén gedeelte zal bestaan uit een rieten dak. Het dwarse gedeelte heeft een plat dak waar een fitness komt en u een frisse neus kunt halen. Met de glazen wanden heeft het gebouw een frisse en knusse uitstraling. De Wellness zal in 2018 haar deuren openen!

Voor wie is de Wellness?
We willen graag zoveel mogelijk gasten plezier laten hebben van de Wellness. De Wellness zal daarom niet alleen voor onze hotelgasten toegankelijk zijn, maar ook voor gasten die niet in het hotel verblijven. Iedereen is welkom!

Faciliteiten
De Wellness zal tal van faciliteiten bieden om heerlijk te ontspannen of juist actief bezig te zijn.

Een Wellness zonder sauna is geen Wellness! We bieden daarom verschillende saunaruimtes aan, waaronder een Finse sauna, kruidensauna en een lichttherapie sauna. Een hamam, jacuzzi en een zwembad van ruim 100m2 zullen niet ontbreken. Leuk voor de kinderen op vakantie of om ’s ochtends een paar baantjes te trekken.

Voor de echte sportievelingen zal een fitness aanwezig zijn van ruim 350m2. De mogelijkheid zal bestaan om buiten te fitnessen en er is een ruimte aanwezig voor yoga. Ook leent de ligging zich uitstekend om uw training uit te breiden met een hardlooproute, bijvoorbeeld door natuurgebied De Horsten of richting de duinen.

Behandelingen
Om het plaatje compleet te maken kunt u ook terecht voor verschillende behandelingen. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld massages, een hamambehandeling, fysiotherapie, gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure, harsen etc.

Hiervoor zijn we nog op zoek naar specialisten, zoals een lichaamsmasseur, kapper, nagelstyliste, pedicure en een waxbar. Bent u geïnteresseerd in het huren van één of meerdere behandelkamers? Stuurt u dan in het kort uw plannen toe aan sales@goudenleeuw.valk.nl. We zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Hetgeen is beschreven is een indicatie en kan afwijken van de werkelijke plannen.
Heeft u vragen m.b.t. de Wellness? Richt u zich dan tot: afdeling Sales: 071-560-2830 /
sales@goudenleeuw.valk.nl

Laatst bijgewerkt: 14-09-2017

Gym & sport

In het hotel bevindt zich een gym met enkele fitnessapparaten. Maak kosteloos gebruik van deze apparatuur en geniet tijdens het sporten van het uitzicht op onze weide met dieren.

Wilt u graag erop uit met uw sportploeg? Een trainingsweekend voor het hele team? Dit is mogelijk door ons samenwerkingsverband met de amateursclub Voorschoten '97. De club beschikt over meerdere sportvelden waar, op aanvraag, andere sportploegen gebruik van mogen maken.

In de omgeving bevinden zich tevens meerdere zwembaden:

Zwembad de Fluit
Zwembad de Fluit is gelegen op 3 kilometer van het hotel. Het zwembad beschikt over een waterglijbaan, whirlpool, stroomversnelling, waterparaplu en vele andere activiteiten voor 100% waterpret.

Zwembad de Vliet
Het openlucht zwembad op 5 kilometer van het hotel heeft wat wils voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een aparte speelweide voor de kleintjes en veel groen om rustig met de handdoek te liggen of ideaal voor een potje voetbal. Het zwembad beschikt over een klein terrasje waar u een drankje kunt nuttigen of kunt genieten van een snack.

Tikibad Duinrell
In Wassenaar, op 14 kilometer van het hotel, vindt u het tropische zwemparadijs Tikibad van Duinrell. Dit zwemparadijs met 8 super glijbanen, stroomversnellingen, binnen- en buitenbaden is het paradijs voor kinderen en gezinnen.

Tropisch zwembad De Does
Op 15 kilometer van het hotel bevindt zich het tropisch zwemparadijs De Does met recreatiebad, instructiebad, wedstrijdbad, jetstreams, een whirpool, turks stoombad, zonnebanken en een grote glijbaan.

Wij maken gebruik van cookies.