Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsverhuur

Rustige en landelijke fietsroutes vindt u in de omgeving van het hotel. Ook de stranden van Wassenaar, Den Haag en Katwijk zijn uitstekend per fiets bereikbaar. Huur uw fiets bij het hotel of breng u eigen fiets mee.

Hotel de Gouden Leeuw is onderdeel van TOP Voorschoten - Duin Horst Weide (Toeristisch Overstappunt). Dit is een startpunt waar u de auto kunt achterlaten om vandaar heerlijk te fietsen of te wandelen in een landelijke omgeving. Hotel de Gouden Leeuw is het startpunt voor 3 fietsroutes en 3 wandelroutes . Het startpunt is te herkennen aan de groene, stalen halm van 5,5 meter hoog op het parkeerterrein van Hotel de Gouden Leeuw. Bekijk de fietsroutes hier.

7-versnellingen fiets voor € 17,50 per dag

QwicE-bike voor € 30,00 per dag

  • Fietsen zijn beperkt verkrijgbaar en te huur bij de receptie. Vooraf reserveren is te adviseren
  • Fietsplattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie of download deze via Toproutenetwerk
  • Er zijn een beperkt aantal kinderzitjes te huur
  • Fix and Ride aanwezig
    De Fix and Ride is een handig servicepunt voor fietsers. Bij dit servicepunt kunt u zelf eenvoudige fietsreparaties uitvoeren. Bijvoorbeeld als de band zacht is, of u de fiets wil verstellen.

  • Op ons terrein is een overdekte, af te sluiten fietsenstalling waar hotelgasten gebruik van kunnen maken. De fietsenstalling is te openen en af te sluiten met de hotelkamerkaart