Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsverhuur

Rustige en landelijke fietsroutes vindt u in de omgeving van het hotel. Ook de stranden van Wassenaar, Den Haag en Katwijk zijn uitstekend per fiets bereikbaar. Huur uw fiets bij het hotel of breng uw eigen fiets mee.

Hotel De Gouden Leeuw is onderdeel van TOP Voorschoten - Duin Horst Weide (Toeristisch Overstappunt). Dit is een startpunt waar u de auto kunt achterlaten om vandaar heerlijk te fietsen of te wandelen in een landelijke omgeving. Hotel De Gouden Leeuw is het startpunt voor 3 fietsroutes en 3 wandelroutes. Het startpunt is te herkennen aan de groene, stalen halm van 5,5 meter hoog op het parkeerterrein van Hotel De Gouden Leeuw. Bekijk de fietsroutes hier.

7-versnellingen fiets voor € 17,50 per dag

QwicE-bike voor € 30,00 per dag

  • Fietsen zijn beperkt verkrijgbaar en te huur bij de receptie. Vooraf reserveren is te adviseren
  • Fietsplattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie of download deze via Toproutenetwerk
  • Er zijn een beperkt aantal kinderzitjes te huur
  • Fix and Ride aanwezig
    De Fix and Ride is een handig servicepunt voor fietsers. Bij dit servicepunt kunt u zelf eenvoudige fietsreparaties uitvoeren. Bijvoorbeeld als de band zacht is, of u de fiets wil verstellen.

Op ons terrein is een overdekte, af te sluiten fietsenstalling waar hotelgasten gebruik van kunnen maken. De fietsenstalling is te openen en af te sluiten met de hotelkamerkaart.

Fiets reserveren