Skip to contentSkip to footer
;

Puur ontspannen

De bouw van de Wellness op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw is gestart. Volg hier de ontwikkelingen!

WELLNESS

Voortgang
De kuil voor de kelder en het zwembad is gegraven. De vloer is gestort en zijwanden worden afgemaakt.

De ligging en het gebouw
De Wellness komt achter Hotel de Gouden Leeuw te liggen. In de groene weide komt de Wellness helemaal tot zijn recht. Eén gedeelte zal bestaan uit een rieten dak. Het dwarse gedeelte heeft een plat dak waar een fitness komt. Met de glazen wanden heeft het gebouw een frisse en knusse uitstraling. De Wellness opent in het najaar van 2018 haar deuren.

Voor wie is de Wellness?
We willen graag zoveel mogelijk gasten plezier laten hebben van de Wellness. De Wellness is daarom niet alleen voor onze hotelgasten toegankelijk, maar ook voor gasten die niet in het hotel verblijven.

Iedereen is welkom!

Faciliteiten
De Wellness biedt tal van faciliteiten om heerlijk te ontspannen of juist actief bezig te zijn. We bieden verschillende saunaruimtes aan, waaronder een Finse sauna, kruidensauna en een lichttherapie sauna. Een hammam, jacuzzi en een zwembad van ruim 100 m2 zullen niet ontbreken. Leuk voor de kinderen op vakantie of om ’s ochtends een paar baantjes te trekken.

Voor de echte sportievelingen is er een fitness aanwezig van ruim 350m2. De mogelijkheid bestaat om buiten te fitnessen en er is een ruimte aanwezig voor yoga. Ook leent de ligging zich uitstekend om uw training uit te breiden met een hardlooproute, bijvoorbeeld door natuurgebied De Horsten of richting de duinen.

Behandelingen
Om het plaatje compleet te maken kunt u ook terecht voor verschillende behandelingen. Hier kunt u terecht voor een massage, gezichtsbehandeling, een hamambehandeling, fysiotherapie, manicure, pedicure, harsen etc.

ZZP'ers
Ben jij een gedreven ondernemer en kan jij met jouw product een toegevoegde waarde leveren aan ons nieuwe concept? Wij zijn nog op zoek naar specialisten die geïnteresseerd zijn in het huren van behandelkamers op het gebied van massage, beauty, sport en gezondheid. Geïnteresseerd? Stuur een korte introductie en jouw plannen toe aan wellness@goudenleeuw.valk.nl. In februari/maart nemen wij contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hetgeen is beschreven is een indicatie en kan afwijken van de werkelijke plannen.

Laatst bijgewerkt: 18-01-2018

GYM & SPORT

In het hotel bevindt zich een gym met enkele fitnessapparaten. Maak kosteloos gebruik van deze apparatuur en geniet tijdens het sporten van het uitzicht op onze weide met dieren.

Wilt u graag erop uit met uw sportploeg? Een trainingsweekend voor het hele team? Dit is mogelijk door ons samenwerkingsverband met de amateursclub Voorschoten '97. De club beschikt over meerdere sportvelden waar, op aanvraag, andere sportploegen gebruik van mogen maken.

In de omgeving bevinden zich tevens meerdere zwembaden:

Zwembad de Fluit
Zwembad de Fluit is gelegen op 3 kilometer van het hotel. Het zwembad beschikt over een waterglijbaan, whirlpool, stroomversnelling, waterparaplu en vele andere activiteiten voor 100% waterpret.

Zwembad de Vliet
Het openlucht zwembad op 5 kilometer van het hotel heeft wat wils voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een aparte speelweide voor de kleintjes en veel groen om rustig met de handdoek te liggen of ideaal voor een potje voetbal. Het zwembad beschikt over een klein terrasje waar u een drankje kunt nuttigen of kunt genieten van een snack.

Tikibad Duinrell
In Wassenaar, op 14 kilometer van het hotel, vindt u het tropische zwemparadijs Tikibad van Duinrell. Dit zwemparadijs met 8 super glijbanen, stroomversnellingen, binnen- en buitenbaden is het paradijs voor kinderen en gezinnen.

Tropisch zwembad De Does
Op 15 kilometer van het hotel bevindt zich het tropisch zwemparadijs De Does met recreatiebad, instructiebad, wedstrijdbad, jetstreams, een whirpool, turks stoombad, zonnebanken en een grote glijbaan.