Skip to contentSkip to footer
;

Fietsverhuur

Rustige en landelijke fietsroutes vindt u in de omgeving van het hotel. Ook de stranden van Wassenaar, Den Haag of Katwijk zijn uitstekend per fiets bereikbaar. U ervaart geen parkeerproblemen in de drukke steden wanneer u deze per fiets bezoekt.

BENT U MET EEN SPORTIEVE GROEP EN ZOEKT U ONTSPANNING?

Hotel de Gouden Leeuw heeft veel groen in de omgeving waar u heerlijk kunt genieten van de mooie natuur. Fiets naar de Kagerplassen, rondom de weilanden, naar het strand of het centrum van Leiden. Geniet volop van ons hotel en omgeving met de verschillende (sportieve) arrangementen!

Wanneer u uw eigen fiets meebrengt biedt Hotel de Gouden Leeuw een overdekte fietsenstalling. In de stalling zijn aansluitpunten aanwezig om de accu van uw meegebrachte e-bike op te laden.

Daarnaast biedt Hotel de Gouden Leeuw een Fix and Ride. De Fix and Ride is een handig servicepunt voor fietsers. Bij dit servicepunt kunt u eenvoudige fietsreparaties uitvoeren. Handig voor u als u uw eigen fiets meegenomen heeft naar het hotel.

Is uw band zacht of wilt u bijvoorbeeld uw fiets verstellen? Dan kan dit met de Fix and Ride bij Van der Valk in Voorschoten.

7-versnellingen fiets voor € 17,50 per dag

Elektrische fietsvoor € 25,00 per dag

QwicE-bikevoor € 27,50 per dag

Valk Loyal gasten ontvangen € 5,00 korting per fiets. Maak een account aan om € 5,00 korting te ontvangen.

  • Fietsen zijn beperkt verkrijgbaar en te huur bij de receptie, voorafreserverenis te adviseren.
  • Fietsplattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie
  • Hotel de Gouden Leeuw beschikt over een afgesloten fietsenstalling
  • Er is een mogelijkheid aanwezig om elektrische fietsen overdekt te stallen en op te laden
  • Er zijn een beperkt aantal kinderzitjes te huur
  • Fix and Ride aanwezig
    De Fix and Ride is een handig servicepunt voor fietsers. Bij dit servicepunt kunt u zelf eenvoudige fietsreparaties uitvoeren. Bijvoorbeeld als de band zacht is, of u de fiets wil verstellen.