Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Haaksbergen

Het vakantiepark Duinrell is een bekend en populair attractiepark aan de kust in Zuid-Holland. Door de leuke ligging en natuurlijk ook het park zelf trekken jaarlijks heel wat landgenoten richting Duinrell om een paar daagjes te genieten met het gezin of zelfs alleen. Populair is dan een Duinrell bungalow te huren in het vakantiepark. Het grote probleem met een dergelijke Duinrell bungalow? Echt veel comfort en luxe biedt dat niet, er zijn talloze toeristen in de buurt die vaak te veel lawaai maken en de faciliteiten kunnen ook beter. Een goed alternatief voor zo’n Duinrell bungalow is gelukkig op slechts 5 kilometer afstand terug te vinden: het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw.

Meer dan een Duinrell bungalow

Op zo’n twintig minuten fietsen en vijf minuten rijden van Duinrell af vindt u het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw. Ons hotel is handig gelegen naast de A4 en de A44 en biedt heel wat meer dan een Duinrell bungalow. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een gebrek aan comfort met 142 luxe kamers en suites, is het er ’s nachts stil en zijn er heel wat faciliteiten.

Onze faciliteiten

Het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw biedt aan alle gasten gratis parkeergelegenheid aan. Daarnaast maakt u gratis gebruik van de fitness in het hotel en is er ook een heus wellness centrum aanwezig. Wilt u sportief uit de hoek komen? Dan kunt u een fiets huren om zo richting Duinrell of de rest van de omgeving te trekken. In tegenstelling tot bij een Duinrell bungalow geniet u ’s ochtends van een ontbijtbuffet en als de avond valt zijn er maar liefst drie restaurants om uit te kiezen.

De omgeving verkennen

Een Duinrell bungalow kiest u uiteraard in de eerste plaats voor een bezoek aan het attractiepark. De omgeving heeft echter nog veel meer te bieden. Ons hotel is gunstig gelegen voor een citytrip naar Amsterdam, Leiden of Den Haag en ook de historische binnenstad van Delft is nabij. Liever wat zee en strand? Huur dan een van onze fietsen en verken op eigen tempo de indrukwekkende kustlijn van Zuid-Holland.
Interesse? Bekijk dan ook eens onze arrangementen voor een leuk verblijf.