Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Mall of the Netherlands

Westfield Mall of the Netherlands wordt een overdekt shopwalhalla met 230 winkels, foodcorners en bioscoop. Dit alles wordt gerealiseerd in Leidschendam, op nog geen 10 autominuten van Hotel de Gouden Leeuw. In een inspirerende omgeving vindt u de nieuwste retail mogelijkheden helemaal passend bij een winkelcentrum van de 21e eeuw.

Het nieuwe winkelen staat in het teken van een duidelijke boodschap: laat je verrassen, vermaken en inspireren. Alles is ondergebracht in een mix van hoogwaardige architectuur en onderscheidende horecagelegenheden.

Het winkelcentrum streeft een vier sterren serviceniveau na. De klantervaring staat centraal. U vindt er een receptiebalie, duidelijk herkenbare medewerkers en faciliteiten zoals kluisjes, kinderworkshops, kinderspeelplekken, telefoonoplaadplekken, gratis wifi, toiletruimtes en borstvoedingsruimtes.

Westfeild Mall of the Netherlands is te bereiken met het Openbaar vervoer met busdienst 46. Er zijn drie parkeerterreinen waar u de auto gratis kunt parkeren. U vindt de parkeerterreinen aan de Noordsingel en de Burgemeester Banninglaan.

Klik hier voor de officiële site.