- Hotel De Gouden Leeuw
Hotel de Gouden Leeuw beschikt over vele faciliteiten voor mindervaliden. Onder andere beschikt ons hotel over een minder valide kamer, vele liften en een minder valide toilet.

Hotel faciliteiten

Ons hotel beschikt over één mindervalide kamer op basis van een standaard kamer. De minder valide kamer heeft een twinbed, een zitje met 2 stoelen, een bureau en voldoende kastruimte. De badkamer is speciaal uitgerust als minder valide badkamer met een ruime douche, toilet en wastafel. Deze ruime kamer beschikt over gratis WiFi, airconditioning, een flatscreen TV, koffie- en theefaciliteiten, een telefoon en een kluisje. De deuropeningen in de mindervalide zijn extra breed waardoor een rolstoel gemakkelijk naar binnen kan.

Tevens zijn alle kamers bereikbaar met een lift, waardoor het hele hotel rolstoel toegankelijk is. Ons hoofdgebouw beschikt over een mindervalide toilet.

Indien u meer informatie wenst over de mindervalide faciliteiten in ons hotel of deze kamer wilt reserveren, kunt u contact opnemen met onze receptie.

Restaurant faciliteiten

Zowel het Van der Valk restaurant als Restaurant Upstairs zijn bereikbaar en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het hotel beschikt over een lift die u gelijk brengt naar de ingang van Upstairs. In het restaurant zijn ruime paden en zitplaatsen aanwezig voor rolstoelgebruikers.